Uslovi korištenja 

Pravila upotrebe sadržaja

Veb sajt Radija GOTIVA je novi informacioni i komunikacioni servis koji je Radio Gotiva realizovao radi poboljšanja prisustva na Internetu. Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa sajta Radija GOTIVA.

Ograničeno korištenje

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Radija GOTIVA. Dijelovi ili cijeli Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Radija GOTIVA, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Radija GOTIVA i ne mogu biti korišteni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Radija GOTIVA. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Radio GOTIVA ne može biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Radija GOTIVA.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Radija GOTIVA predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i  Radio GOTIVA  vjeruje da su tačni. Medjutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa  Radijom GOTIVA  ili kupi nekih od proizvoda Radija GOTIVA ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Radiju GOTIVA.  Radio GOTIVA  ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korištenjem informacija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Radio GOTIVA  ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Radija GOTIVA. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to
činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da  Radio GOTIVA  na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pometunih Veb sajtova ili strana.

 

Automatski prikupljeni podaci

 

Kao i većina pružatelja mrežnih usluga, prikupljamo informacije koje obično omogućuju web preglednici, mobilni uređaji i poslužitelji. To su primjerice vrsta preglednika, IP adresa, jedinstveni identifikatori uređaja, jezična sklonost, datum i vrijeme pristupa, operativni sistem i informacije o mobilnoj mreži. Ti podaci se prikupljaju kada koristite naše usluge.

 

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na svojim internetskim stranicama nikome.


Modifikovanje i promena pravila


Radio GOTIVA  zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i dijelove naznačene pod « privatnost « i « copyright ​«​​

Šta su kolačići?

Kolačići (cookies) su male datoteke koje internetski preglednici spremaju na naše računalo pri pristupanju pojedinim web-sjedištima kako bi se omogućila dodatna funkcionalnost tih stranica. Najčešći je primjer brži pristup stranicama pamćenjem prijave - kolačić sadrži podatke za prijavu pa se preskaču postupci ponovnog prijavljivanja na stranicu. Dolaze li kolačići od strane reklamnih stranica ili stranica neprovjerenog sadržaja, mogu narušiti korisnikovu privatnost. Kolačići su napravljeni s namjerom da budu jednostavni mehanizam za stranice koje bi ih koristile za pamćenje ključnih informacija (uključujući artikle dodane na popis kupovine u online trgovinama) ili pamćenje korisnikove internetske povijesti (uključujući klikanje nekih gumbova, prijavljivanje na račun, ili stranice koje smo posjetili u povijesti). Također mogu biti korišteni u svrhu pamćenja informacija koje smo unosili u određena polja (imena, adrese, lozinke, broj kreditne kartice...)

Ostali tipovi kolačića igraju bitnu ulogu u modernom internetu. Vjerojatno najvažniji, autentikacijski kolačići su najčešća metoda korištena od strane servera kako bi znali je li korisnik prijavljen ili nije. Sigurnost autentikacijskog kolačića ovisi o sigurnosti te web-stranice, te o sigurnosti korisnikovog web-preglednika, isto kao i jeli sadržaj kolačića kriptiran ili nije. Ranjivost sigurnosnog sustava može štetiti korisniku ukoliko haker može pročitati njegove informacije zapisane na kolačiću. (Wikipedia)